torsdag den 20. februar 2014

Mere madlavningskursus...

Så var det tid til endnu et madlavningskursus... Denne gang en 3-retters fornøjelse...

Første ret var en torskefilet, vendt i polentagryn og serveret med pastinak-puré, soyasmør og syltede svampe...
Retten var overraskende lækker... Portionsstørrelsen skulle ikke have været ret meget større før den kunne gør sig som en hovedret... Det var lidt ærgerligt, for det var enormt velsmagende...

Hovedretten var braiseret oksebryst med en kartoffelmos og en braiseringssauce... En meget tung ret, der på ingen måde kræver hverken forret eller dessert. 

Kronen på værket var den fineste lille kage. En bund af smør, sukker og krydderier... En midte af æblemosmousse, en top af æblegele og som pynt stykker af karamel...

Alt i alt en meget lærerig aften... Kodeordet i opskrifterne var vist rigeligt med smør, men det er jo bare en udfordring, jeg gerne tager op- at fortolke  og tilrette retterne, så de passer til min smag... Glæder mig til næste omgang af madinspiration...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar