Ingredienser:
50 g princip spegepølse med jalepeño (175 kcal) i små tern
1 æg (50 g, 75 kcal)
Hytteost, 1,5% (100 g, 70 kcal)
Ruculasalat (25 g, 7 kcal)
Tomater (100 g, 20 kcal)
Kalorier i alt 347
How to:
Pølsen skæres i helt små tern. Steges på en pande. Salat skylles. Tomaterne skæres i kvarte. Når pølse stykkerne er ristede hældes halvdelen ud over salaten.
Æg og hytteosten blandes med en gaffel i en skål og krydres med salt og peber og hæles ud over resten af ternene på panden.
Efter 2 min lægges et stykke stanniol over. Og der skrues ned for panden til laveste blus.
Når æggemassens er fast ovenpå lægges omeletten over på tallerknen...
Smager dejlig krydret...
Hej Elin, mange tak for din henvendelse... Jeg er så glad for opmærksomheden om bloggen - Jeg vil meget gerne deltage...
SvarSlet