tirsdag den 11. marts 2014

Omelet med spicy salami og salat...


Ingredienser:
50 g princip spegepølse med jalepeño (175 kcal) i små tern
1 æg (50 g, 75 kcal)
Hytteost, 1,5% (100 g, 70 kcal)
Ruculasalat (25 g, 7 kcal)
Tomater (100 g, 20 kcal)

Kalorier i alt 347

How to:
Pølsen skæres i helt små tern. Steges på en pande. Salat skylles. Tomaterne skæres i kvarte. Når pølse stykkerne er ristede hældes halvdelen ud over salaten.

Æg og hytteosten blandes med en gaffel i en skål og krydres med salt og peber og hæles ud over resten af ternene på panden.

Efter 2 min lægges et stykke stanniol over. Og der skrues ned for panden til laveste blus.

Når æggemassens er fast ovenpå lægges omeletten over på tallerknen...

Smager dejlig krydret...

1 kommentar:

  1. Hej Elin, mange tak for din henvendelse... Jeg er så glad for opmærksomheden om bloggen - Jeg vil meget gerne deltage...

    SvarSlet