Efter 4 dages planlægning var køreplanen til nytårsmenuen for 2012 endelig klar...
Første ret var nytårstorsk i form af torskeshasimi med avocado og granatæble
Anden ret var tigerrejer marineret i chili, hvidløg og lime, serveret med sprød salat og chilisauce.
Dernæst en portobellosvamp fyldt med ostecreme.
Sidste fortet var grillede kammuslinger med ristede rosenkål med hvidløg og vendt i parmesanost, serveret med jordskokke pure.
Mellem forretterne og hovedretterne fik vi en passionsfrisker til at rense ganen og smagsløgene...
Den første hovedret var andebryst marineret med mellemøstlige krydderier, serveret med bulgursalat.
Dernæst stod menuen på kalvecuvette med rodfrugter fritter og estragonmayo
Så var det tid til desserterne. Den først var en ladyfinger med vanillecreme og friske bær.
Den anden dessert var en nøddekurv med en kugle hjemmerørt baileysis
Derefter fik vi en baileyswoopie
Og aftnens sidste dessert og den sidste etape af vores 12 retters menu var en klassisk rabarber trifli.
Jeg bliver helt glad, når jeg ser på alt det mad... Jeg bliver sådan lidt varm og stolt over vores projekt sidste år og glæder mig allerede til at se, hvad dette års nytårs menu kommer til at stå på...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar