Ingredienser:
1 spsk rapsolie til stegning (5 ml, 45 kcal)
1 kyllingebryst (140 g, 150 kcal)
2 røde snackpeberfrugter (150 g, 45 kcal)
1 dl madlavningsfløde (100 ml, 85 kcal)
1 spsk hytteost, 1,5% (50 g, 35 kcal)
Serveret med squashpasta af en hel squash (300 g, 54 kcal)
Kalorier i alt: 414 kcal
1 spsk rapsolie til stegning (5 ml, 45 kcal)
1 kyllingebryst (140 g, 150 kcal)
2 røde snackpeberfrugter (150 g, 45 kcal)
1 dl madlavningsfløde (100 ml, 85 kcal)
1 spsk hytteost, 1,5% (50 g, 35 kcal)
Serveret med squashpasta af en hel squash (300 g, 54 kcal)
Kalorier i alt: 414 kcal
How to:
Kyllingebrystet steges på en pande i rapsolien. Mens kyllingebrystet steger skæres peberfrugterne i strimler. Når kyllingebrystet er næsten gennemstegt tages det af panden og peberfrugterne lægges på panden i stedet.
Kyllingebrystet skæres i helt smalle skiver og lægges tilbage på panden. Fløden hældes over og hytteosten tilsættes.
Når squashpastaen er klar tilsættes den i kyllingeretten og aftensmaden er klar til frokost... Samlet forberedelsestid, 15 min...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar