onsdag den 20. november 2013

# 21 Endnu en ret med kylling og pasta...

Hurtig aftensmad er nogle gange et must... Sidst jeg havde fastedag blev det til denne ret med kylling og rød peber i fløde/ostesauce serveret med Squashpasta.
Ingredienser:
1 spsk rapsolie til stegning (5 ml, 45 kcal)
1 kyllingebryst (140 g, 150 kcal)
2 røde snackpeberfrugter (150 g, 45 kcal)
1 dl madlavningsfløde (100 ml, 85 kcal)
1 spsk hytteost, 1,5% (50 g, 35 kcal)

Serveret med squashpasta af en hel squash (300 g, 54 kcal)

Kalorier i alt: 414 kcal
How to:
Kyllingebrystet steges på en pande i rapsolien. Mens kyllingebrystet steger skæres peberfrugterne i strimler. Når kyllingebrystet er næsten gennemstegt tages det af panden og peberfrugterne lægges på panden i stedet.
Kyllingebrystet skæres i helt smalle skiver og lægges tilbage på panden. Fløden hældes over og hytteosten tilsættes.

Når squashpastaen er klar tilsættes den i kyllingeretten og aftensmaden er klar til frokost... Samlet forberedelsestid, 15 min...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar