torsdag den 7. november 2013

Mmmmmmm mere madlavningskursus...

Endnu en skøn aften med madlavningskursus er ovre! Det bringer virkelig smil på læben at få lov til at udfolde sig i et køkken og bare lave lækker mad og hygge...

Aftnens projekt var tre retters menu og bestod af følgende:

Forret:

Kartoffelblinis med 3 forskellige toppings...

Der var en med laks, rødløg og cremefraiche. En med rejer, hvidløgsmayo og caviar. Og en med gedeost rørt med hakkede valnødder og frisk basilikum.
Det var virkelig lækkert med de små kartoffelpandekager og den friske pynt. 

Til hovedret fik vi lam i hø.
Lammekøllen blev udbenet og fyldt med blancheret persille, brunet på panden og dernæst krydret med timian og pakket ind i hø før det blev sat i ovnen.

Dertil fil vi en novembersalat med æblet, bagte rødbeder, valnødder, rochefort ost og en æblecidereddike dressing.

Det hele blev serveret med en rødløgs creme rørt med cremefraiche og balsamicoeddike.


Mmmmmm det smagte himmelsk!

Afslutningen på aftnen var en Halloweenkagelavet med hokaidogræskar og friske krydderier.


Kagen blev serveret med en engelsk creme og en græskarsirup kogt på græskar, sukker og vanilje og smagt til med citron.


Og god mad smager bare bedre med et godt glas vin og i godt selskab...

Tak for i aften og tak for mad...



Ingen kommentarer:

Send en kommentar