søndag den 16. marts 2014

# 34 flankesteak med bearnaise og grønne bønner

Min debut med mit nye legetøj blev en flankesteak med noget så simpelt som Knorrs bearnaisesauce....

Flankesteaken (400 g, 600 kcal) havde jeg lagt i vakum og smidt lidt smør og hakket hvidløg i posen. Kødet blev lagt i vandbad ved 55 grader og der lå det i 7 timer... 


Inden servering blev smøret og hvidløget hældt fra og kødet blev kort brunet af på en glohed grillpande for at give det struktur og stege skorpe.

Kødet var perfekt rosa hele vejen igennem.



Som tilbehør havde jeg lavet bearnaise sauce af et brevs Knorr (1 brev, 76 kcal). Og 3 dl skummetmælk (105 kcal)

Derudover grønne bønner (400 g, 100 kcal)


For måltidet i alt, 881 kcal. Pr. Person 440 kcal! Lækkert søndags måltid

Ingen kommentarer:

Send en kommentar