onsdag den 19. marts 2014

Sous vide kylling med squashpasta...



Ingredienser:
1 kyllingebryst (190 g, 200 kcal)
5 sorte oliven (20 g, 30 kcal)
1 fed hvidløg (5 g, 5 kcal)

Kyllingen i alt, 235

How to:
Kyllingen renses og skærres halvt over på tværs. Den flades ud/bankes flad på et skærrebræt med en kagerulle. Oliven og hvidløg hakkes fint og smøres på kyllingen, der rulles til en rullade og pakkes ind i husholdningsfilm. Kyllingen lægges i vandbad. Min blev pakket i vakum og lagt i min sous vide maskine ved 62 grader. Hvis man ikke har sådan et monstrum stående kan det sagtens lægges i vandbad. Kyllingen lægges i en frysepose. Vandbadet laves ved at koge en liter vand op. Når vandet koger slukkes blusset og fryseposen lægges i Vandbadet. Efter godt en time er kyllingen klar til at blive stegt på en pande. 

Ca. 1 min på alle 4 sider. Kyllingerulladen skæres i stykker af ca. 1,5 cm...

Tilbehøret:

Ingredienser:
1 lille squash (300 g, 54 kcal)
1 håndfuld champignon (100 g, 16 kcal)
6 tomater (100 g, 20 kcal)
Maizena madlavningsfløde, 7% (1/2 dl, 45 kcal)
Revetparmesanost (10 g, 50 kcal)

Tilbehør i alt, 185 kcal

How to:
Squashen rives. Enten på en spiraliser eller i lange strimler på et rivejern. 
Champignonerne vaskes. Smides på en meget varm pande og tørristes kort. Squashen hældes på panden. Og vendes med champignonerne. Fløden hældes over og det smages til med salt. Den revne parmesan vendes i lige før servering.

Måltidet i alt, 420 kcal.

Virkelig lækker mad! Og det duftede simpelthen så godt!!! Kyllingen bevarer alt sin saft på denne måde og bliver ikke tør.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar