fredag den 4. april 2014

# 38 tortelinni med kylling, rucula og soltørrede tomater

Italiensk! Ja, jeg gentager gerne! Jeg elsker det....

Til denne fasteopskrift skal bruges:

Fyldet:

Ingredienser:
1 lille håndfuld soltørrede tomater (25 g, 64 kcal)
2 dl madlavningsfløde, 4% (100 g, 55 kcal)
1 pakke kylling i strimler (150 g, 120 kcal)

How to:
De soltørrede tomater skæres i tern. Ristes på panden sammen med kyllingestrimlerne.
Når kyllingen er gylden tilsættes fløden og det hele koger ind mens tortelinnien koger.






Tortelinni fra fakta med ricotta og spinat (100 g, 255 kcal)
Tortelinnien koges i henhold til instruktionerne på pakken.

Når tortelinnien er færdig vendes den over i saucen sammen med en stor håndfuld rucula (25 g, 7 kcal)

Retten er klar til servering...

Utrolig hurtig og velsmagende pastaret... samlet forberedelsestid ca. 15 min. Kalorier i alt for måltidet, 499...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar