Scrambled eggs med
ristet røget filet og lynstegt peberfrugt
Jeg elsker at forkæle mig selv fra morgenstunden de dage, hvor jeg har
tiden til det. Det gøres gerne ved at lave lækker morgenmad og nyde den på min
altan med fødderne oppe, udsigt over havnen, vind i håret og en god kop kaffe…
Det lyder måske overskudsagtigt og frelst, men det er det ikke… Det tager
10 minutter at lave morgenmaden – og den passer faktisk sig selv mens jeg
bader.
Step 1: 2-3 skiver røget filet ristes på panden i lidt raps-olie. Ristes
indtil det er gyldent og sprødt. Og lægges på en tallerken.
Step 2: Peberfrugt efter ønsket mængde skæres i strimler og ristes på
panden i resterne af olien fra ristningen af den røgede filet.
Step 3: 2 æg røres ud i en skål med en stor spiseskefuld hytteost, krydres
med muskatnød og lidt salt og hældes op på den varme pande, evt. i lidt
flydende becel. Efter et minutstid skrues ned på 1 og der lægges stanniol over
panden, der skal stå i 3-5 minutter eller indtil æggemassen ikke længere er
flydende ovenpå.
Step 4: Det hele hældes op på en tallerken. Server med purløg
Ingen kommentarer:
Send en kommentar