3 opskrifter... 2 gange tilbehør og verdens nemmeste boller...
Råmarinerede rødløg:
2 store rødløg, skæres i papirtynde skiver
Marinade:
1 dl. æblecidereddike
2 spsk honning
salt og peber
How to:
Ingredienserne røres sammen til salt og honning er opløst og hældes over de fint snittede rødløg.
Opbevares i sylteglas i køleskabet og kan holdes sig en uges tid.
Agurkesalat:
1 agurk i fine skiver eller skåret på en spiralizer for æstetikkens skyld.
Marinade:
2 dl. eddike (lagereddike, æblecidereddike eller andet...)
1 dl. sukker
½ dl vand
Salt og peber
How to:
Ingredienserne røres sammen til sukkeret er opløst og smages til med salt og peber.
Verdens nemmeste boller:
Fremgangsmåden minder til forveksling om opskriften på pølsebrød (se opskrift på hotdogs)
15 g gær
6 dl vand
1 spsk salt
1 tsk honning600 g. mel (valgfrit, kan også byttes ud med havregryn eller ruggryn)
1 dl Hørfrø
1 dl solsikkekerner
How to:
Hørfrø og solsikkekerner kan byttes ud med nødder, kerner, gulerødder, squash, rødbeder, rosiner eller chokolade (Chokoladeversionen = STORT hit hos mine kollegaer, da jeg sidst havde kagedag...)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar