lørdag den 14. september 2013

Elsker bare at sylte og bage...

3 opskrifter... 2 gange tilbehør og verdens nemmeste boller...



Råmarinerede rødløg:
2 store rødløg, skæres i papirtynde skiver

Marinade:
1 dl. æblecidereddike
2 spsk honning
salt og peber

How to:
Ingredienserne røres sammen til salt og honning er opløst og hældes over de fint snittede rødløg.

Opbevares i sylteglas i køleskabet og kan holdes sig en uges tid.

Agurkesalat:
1 agurk i fine skiver eller skåret på en spiralizer for æstetikkens skyld.

Marinade:
2 dl. eddike (lagereddike, æblecidereddike eller andet...)
1 dl. sukker
½ dl vand
Salt og peber

How to:
Ingredienserne røres sammen til sukkeret er opløst og smages til med salt og peber.


Verdens nemmeste boller:
Fremgangsmåden minder til forveksling om opskriften på pølsebrød (se opskrift på hotdogs)

15 g gær
6 dl vand
1 spsk salt
1 tsk honning
600 g. mel (valgfrit, kan også byttes ud med havregryn eller ruggryn)
1 dl Hørfrø
1 dl solsikkekerner


How to:
Hørfrø og solsikkekerner kan byttes ud med nødder, kerner, gulerødder, squash, rødbeder, rosiner eller chokolade (Chokoladeversionen = STORT hit hos mine kollegaer, da jeg sidst havde kagedag...)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar