søndag den 15. september 2013

Fastemenu nr. 8

Pariserbøf...

En skive rugbrød (100 kcal)
Hakket oksekød, 3-7% (60 g, 110 kcal)
Salt og peber

How to:
Kødet blandes med salt og peber i en skål og lægges derefter på rugbrødet og sættes i ovnen ved 200 grader.

1 æg (100 kcal)
Spejles på en slip let pande.

Tilbehør:
Hjemmelavet agurkesalat (50 g, 20 kcal)
Hjemmelavede råmarinerede løg (50 g, 20 kcal)
rå løg, fintsnittet (10 g, 5 kcal)
Ketchup (20 g, 20 kcal)
Syltede rødbeder (50 g, 50 kcal)

Dertil grønne bønner (100 g, 25 kcal)
Syltede peberfrugter (50 g, 20 kcal)

I alt 465 kcal

Se opskrifterne på agurkesalat og råmarinerede rødløg i indslag d. 14. september "Elsker bare at sylte og bage..."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar