Karrysuppe med kylling...
1 stk kyllinge bryst (125 g, 130 kcal)
1 bouillonterning (1 stk, 25 kcal)
½ liter vand
1 spsk rapsolie (5 ml, ca 40 kcal)
Karry (2 spsk, 10 kcal)
1 stor porre i skiver (150 g, 35 kcal)
Fløde Maizena, 7% madlavningsfløde (250 ml, 212 kcal)
Salt
How to:
Kyllingebrystfilet lægges i en gryde sammen med ½ liter vand og en bouillonterning. Det koges til kyllingen er mør.
I en anden gryde svitses halvdelen af karryen af i rapsolie og porrene svitses med kort til de er gyldne. Suppevandet fra kyllingen hældes over og simre, mens kyllingen "trævles" på et skærebræt.
Kyllingen hældes op i suppen, når den er trævlet i mundrette stykker.
Inden serveringen tilsættes fløden og suppen smages til med resten af karryen og salt. Der kan tilsættes mere vand, hvis der ønskes mere væde i suppen.
I alt 462 kcal (portionen er til 2 personer)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar