onsdag den 11. september 2013

Fastemenu nr. 7

Pizza-steak med hvidløgsstegte tomater

Steak af tykstegsfilet (130 g, 150 kcal)
Mozerella (20 g, 50 kcal)
How to:
Tørsteges på panden og krydres med salt og peber. Mozerellaen skærres i skriver og lægges på bøffen, når den er stegt.
Tomatsauce:
Tomatsauce (100 g, 110 kcal)
Rød peberfrugt (50 g, 15 kcal)
Babyspinat (100 g, 25 kcal)

How to:
Hældes i en gryde og koges indtil peberfrugterne er møre. Når tomatsaucen er færdig hældes den ud over bøffen med ost, så osten smelter af den varme tomatsauce.

Hvidløgsstegte tomater:
Cherrytomater (100 g, 20 kcal)
Hvidløg (5 g, 5 kcal)
Rapsolie (en spsk., ca. 50 kcal)

How to:
Skæres i halve på langs, hældes på en pande sammen med frisk knust hvidløg og rapsolie. Steges ved svag varme og krydres med salt og peber…
Serveres med grønne bønner (200 g, 50 kcal)
I alt 475 kcal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar