Steak af tykstegsfilet (130 g, 150 kcal)
Mozerella
(20 g, 50 kcal)
How to:
Tørsteges på panden og krydres med salt og
peber. Mozerellaen skærres i skriver og lægges på
bøffen, når den er stegt.
Tomatsauce:
Tomatsauce (100 g, 110 kcal)
Rød peberfrugt (50 g, 15 kcal)
Babyspinat (100 g, 25 kcal)
How to:
Hældes i en gryde og koges indtil
peberfrugterne er møre. Når tomatsaucen er færdig hældes den ud over bøffen med
ost, så osten smelter af den varme tomatsauce.
Hvidløgsstegte
tomater:
Cherrytomater (100 g, 20 kcal)
Hvidløg (5 g, 5 kcal)
Rapsolie (en spsk., ca. 50 kcal)
How to:
Skæres i halve på langs, hældes på en pande
sammen med frisk knust hvidløg og rapsolie. Steges ved svag varme og krydres
med salt og peber…
Serveres med grønne bønner (200 g, 50 kcal)
I alt 475 kcal.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar