onsdag den 23. oktober 2013

Fastemenu nr. 15.

Kylling og stegte grønsager i flødesauce...

Denne ret blev til af resterne fra køleskabet og jeg synes egentligt, at det blev overordentligt vellykket! Det samme gjorde den veninde, jeg serverede det for...

Ingredienser ( 2 personer):
Rapsolie til stegning (10 ml, 83 kcal)
1 1/2 pakke kylling i strimler (250 g, 263 kcal)
1 rød snackpeber i strimler (50 g, 15 kcal)
1/2 bundt forårsløg skåret i små stykker (50 g, 19 kcal)
1 1/2 dl Maizena madlavningsfløde 7% (150 ml, 128 kcal)
1 dl skummetmælk (33 kcal)
1 rød chili renset for kerner og skåret i tynde ringe (5 g, 5 kcal)

Squash (250 g, 45 kcal)

Cherrytomater skåret i halve (150 g, 30 kcal)

9 asparges (200 g, 54 kcal)
3 skiver røget filet (35 g, 39 kcal)
olivenolie (5 ml, 42 kcal)

I alt 756 kcal for 2 portioner, Per portion 378 kcal

How to:
Aspargesne renses og lægges 3 og 3 og omvikles med en skive røget filet skåret i strimler. Overhældes med olivenolien og krydres med groft salt og fristkværnet peber, før de sættes i ovnen ved ca. 150 g. 


Kyllingestrimlerne ristes på panden til de er gyldent brune, forårsløg og peberfrugt tilsættes. Når det er brunet tilsættes fløden. Retten simrer under et stykke stanniol, mens squashpastaen tilberedes.

Squashen rives på en spriralizer. (kan også rives i lange tynde strimler med en kartoffelskræller, men det tager bare lang tid)
 

Når den røgede filet er gylden i ovnen og aspargesne begynder at se møre ud (stik evt med en gaffel) så tilsættes chilien kyllingeretten og smages til med salt.

Squashstrimlerne hældes hurtigt i kogende vand et par minutter og hældes i et dørslag for at dryppe af. 

Kyllingeretten hældes ovenpå squashpastaen og de halve tomater lægges ovenpå.

Serveres med asparges i svøb.

Mmmmmmmmmm....!.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar