mandag den 11. november 2013

# 19 Ristaffel med blomkålsris







Ingredienser:skært svinekød (100 g, 140 kcal)
1 løg (50 g, 19 kcal)
Karry
paprika
2 dl vand 
Madlavningsfløde, 7 % (1 dl, 85 kcal)
Svampe (100 g, 16 kcal)
Rosiner (15 g, 45 kcal)

How to:
Kød og løg brunes sammen med karry og paprika. Vandet og fløden tilsættes og simrer.
Kort før servering tilsættes svampene og rosiner.


Serveres med blomkålsris (se fasteopskrift nr. 16.)1 portion, 150 kcal.
Toppes med peanuts, friske sugarsnaps og syltede paprikastrimler.



Det var super lækkert og tenderende til nostalgisk med noget, der ligner en 80er klassiker på en fastedag.

Kalorier i alt for måltidet, 455 kcal.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar