Som et sundere alternativ gav jeg mig i kast med denne fasteversion.
Ingredienser:
Røget filet (100 g, 110 kcal)
Blomkålsris (se fasteopskrift nr. 16) (1 portion, 150 kcal)
Frosne ærter (100 g, 52 kcal)
Parmesan ost (40 g, 160 kcal)
Friske tomater (100 g, 20 kcal)
Frisk basilikum til pynt
How to:
Risene ristes i en gryde. Mens risene rister overhældes ærterne med kogende vand, så de tør op.
Røget filet skæres i tern af ca. 1,5 x 1,5 cm og ristes kort på en pande med en god belægning, så der ikke er behov for at tilsætte fedt stof...
Når ærterne er tøet lidt, hældes vandet fra og ærterne blendes kort med en stavblender, så det bliver til en grov ærtemos...
Risene ristes indtil den røgede filet er ristet og gylden...
Når den røgede filet og risene er klar vendes ærtemosen vendes i blomkålsrisene...
Derefter vendes revet parmesan i risottoen...
Efterfølgende vendes frisk hakket basilikum i risottoen og der smages med salt.
Retten serveres med de røgede filettern og friske tomater skåret i kvarte lægges ovenpå. Drysses med frisk basilikum.
Bueno appetito... Eller hvad nu de siger i Italien!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar