onsdag den 11. december 2013

# 25 Kylling med grønsagspesto og squash röstikugler






Grønsagspesto:

Ingredienser:
Ca. et kvart brocollihoved (100 g, 32 kcal)
1 gul peberfrugt (100 g, 30 kcal)
1 fed hvidløg (2 g, 2 kcal)
1 rød chili (10 g, 10 kcal)
2 spsk syltede peberfrugt strimler (20 g, 5 kcal)
Oliven olie (10 g, 82 kcal)

I alt pesto, 161 kcal

Det hele hældes i en foodprocessor og køres indtil det har en cremet konsistens og smages til med salt.

2 Kyllinge bryster sættes i ovnen med pestoen over. (280 g, 295 kcal)

Squash röstikugler:
1 stor squash(300 g, 54 kcal)
1 æg (90 kcal)
Diverse krydderier og krydderurter.

How to:
Squashen rives og lægges i et mørkt klæde og vandet presses ud af squashen. Derefter hældes squashen i en skål og vendes med 1 æg og der tilsættes diverse krydderier og krydderurter, som man måtte have lyst til...

Squashkuglerne sættes i ovnen og bager ved 200 grader i ca. 20 min. Er et glimrende alternativ til kartoffel rösti..


Kcal i alt 600, pr. person 300 kcal...

Hvis man har brug for mere mad kan der serveres med grønne bønner, en grøn salat eller nogle asparges i svøb...

Ellers er der også plads til, at man får noget at spise til morgenmaden...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar