torsdag den 12. december 2013

Mere madinspiration fra madlavningskursus

Sidste torsdags var der endnu en gang madlavningskursus. Det var 4. gang spændende mad med finesser og endnu en gang var det superhyggeligt! Efter min mening var menuen den til dato bedste... 

Vi lavede en mandelgratineret kalvetournedo med bagte rodfrugter og ristede kartofler! So good... 


Inden vi gik i gang med at lave maden til aftnens menu gennemgik vores underviser principperne i, hvordan man renser og graver en laks. Vi fik allesammen et stykke med hjem, som vi kan spise, når fisken er færdig gravet...

Resterne af laksen, blev til en omgang lakseskrab, der blev anvendt sammen med løg til en omgang laksetarter... Fin lille portion som forret! 

Efter at have lavet fisken klar var det tilbage til aftnens menu!

Bøffer af kalvefillet...
Blev servereted rodfrugter, timiansauce, mandelsmør og små kartoftler med friske krydderurter...

Endnu et lækkert måltid, der gav massere inspiration til at skulle hjem og lave endnu mere mad...




Ingen kommentarer:

Send en kommentar