onsdag den 22. januar 2014

# 26 omelet med kylling og svampe

Back on track med faste...

Rapsolie (5 g, 40 kcal)
Champignon (50 g, 8 kcal)
Kylling (100 g, 115 kcal)

2 Æg, 100 g (154 kcal)
50 g hytteost, 1,5% fedt (36 kcal)

Salt

25 g ruculasalat (7 kcal)
50 g tomat (10 kcal)
20 g skalotte løg (8 kcal)
Balsamico glace (5 g, 13 kcal)

1/2 skive rugbrød (100 kcal)

Kcal i alt 491

Først omelet;

Hæld rapsolie på panden. Champignon renses og skæres i skiver, kyllingen (færdigkøbt i pakke med skårne strimler) lægges på panden... Svitses til de er brune...

Derefter hældes 2 små æg i en skål sammen med en stor spsk hytteost og krydres med lidt salt... Røres godt sammen og hældes over de ristede svampe og kyllingen. 

Der skrues ned for panden og lægges et stykke stanniol over... Efter ca. 10 min er det færdigt...

Salaten skylles, tomaten skæres i tern og løget skæres i helt små tern... Hældes lidt balsamicoglace over... 

Omeletten serveres på en halv skive rudbrød... 

Smagte fantastisk...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar