tirsdag den 28. oktober 2014

Hjemmelavet pizza, når det er bedst...

Nok ikke voldsomt overraskende at en af de ting, jeg godt kan lide er hjemmelavet pizza. Det er jo Italiensk, så selvfølgelig er jeg med...
 
Det er godt nok ikke særlig faste-agtigt, med kombinationen af kød, ost og brød, Men heldigvis må man jo gerne spise, hvad hjertet begærer, når det ikke er fastedage...
 
Jeg kender nogen, der virkelig sætter pris på hjemmelavet pizza. Vi snakker Yes-udbrud og tendens til hurraråb, når det annonceres, at være på menuen.
 
Og det er en fantaskisk måde at bruge, hvad man nu har i køleskabet på.
 
Med oksekød, svampe og frisk basilikum.
 


 
Med parmaskinke, friske oliven, peberfrugter, løg og kartofler...

Med kartofler, spansk pøsle, champignon og rosmarin...

Og seneste version med parmaskinke, frisk mozerella og frisk basilikum...

Kun fantasien sætter grænser og vi får da også mindre avancede versioner nogle gange med rent skinke, coctailspølser eller peperoni...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar